Resultaten voor bekende belgische bands

bekende belgische bands
CategorieBelgische: rockband Wikipedia.
Muziekgroep naar land. Muziekgroep naar land. Rockband naar land. Deze categorie bevat de volgende ondercategorie. DEUS 3 C, 2 P. Artikelen in de categorie Belgische" rockband." Deze categorie bevat de volgende 157 paginas, van in totaal 157. Aroma di Amore.
Belgische groepen per genre Pop / Rock / Chanson.
Opgepast: Deze site betaalt auteursrechten, en is opgebouwd en onderhouden conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Consultatie van deze website is gratis, met uitsluiting van het downloaden, reproduceren of verdere openbare medeling van de onderdelen van de site.
Belgische Bands Overzicht Groepen uit België Albums Hits.
Belgische Bands Overzicht Groepen uit België Albums Hits Bandleden Informatie. Er is een flink aantal bekende Belgische bands. Op deze pagina is een overzicht te vinden van groepen uit België. Sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn er bekende Belgische bands en groepen.
Bekende Belgische Band Inhuren Gigstarter.
Dan is het inhuren van een bekende Belgische band iets voor jou. Via Gigstarter heb je direct, persoonlijk contact met de artiest. Bekende Belgische bands staan open voor een grote verscheidenheid aan optreed gelegenheden. Dit kan gaan van een groot festival tot een jubileum of andere speciale viering in een buurtcafé.
Lijst van bestverkopende Belgische muziekartiesten Wikipedia.
Van de verzamelaar De" Strangers, 13 beste" 1981 werden 53.700 stuks verkocht. De Strangers is een van de weinige Belgische bands waar de verkoopcijfers van hun albums en singles sinds de beginperiode grondig werden bijgehouden. Succesvolle muziekproducers en liedjesschrijvers uit België bewerken. Een muziekproducer is meestal enkel verantwoordelijk voor een opnamesessie, maar kan soms ook een belangrijke rol vervullen bij het componeren van muziek. Belgische muziekproducers die faam maken met hun producties blijven vaak onbekend in eigen land. Producers als Jean Blaute K's' Choice, De Kreuners, Urbanus, Eric Melaerts Pierre Rapsat, Yasmine, Stan Van Samang en Dany Lademacher The Radios, Machiavel, The Kids vormen een uitzondering op deze regel en werden televisiepersoonlijkheden. Niet zozeer om hun producties, maar omwille van hun nevenactiviteiten in de Belgische/Nederlandse showbusiness. Toch telt België ook enkele muziekproducenten die furore maakten of maken met hun producties, zonder door het leven te moeten gaan als een Bekende Belg.
Belgische bands met internationale allure Metro.
Adverteren bij Metro. Home must read Belgische bands met internationale allure. Belgische bands met internationale allure. Vlamingen zijn verknocht aan wild gitaargeweld, terwijl Walen van Franse rap en hiphop houden. Dat soort clichés ligt aan de basis van de diepe verdeeldheid die het Belgische muzieklandschap typeert.
Tien Belgische bands om van dichtbij te volgen in 2017 Indiestyle.
Bekende curators als Lefto en Faisal zijn alvast fan en ze draaien Zwangere Guys twee reeds uitgebrachte nummers dan ook op regelmatige basis. Overspoeld met laidback vibes, rapt de Brusselaar met een heerlijke flow over zijn leven in de Belgische hoofdstad.
Deze Belgische artiesten mag je dit jaar niet missen.
Slecht nieuws voor de fans van Oscar and The Wolf, de Belgische electropopgroep uit Gent. Zanger Max Colombie stuurde namelijk een bericht de wereld in dat hun optredens eind april niet kunnen doorgaan. Door omstandigheden geraakt het nieuwe album niet op tijd klaar. Maar niet getreurd, Oscar The Wolf staat dit jaar ook op Rock Werchter. En de optredens van april? Die zijn verschoven naar eind oktober in het Sportpaleis, dus nu is het nog enkel wachten tot een nieuwe releasedatum van het album. Ook Hooverphonic, de rockgroep van Alex Callier, bestaat al sinds 1995 en is nog steeds populair, in Vlaanderen en Wallonië, maar ook internationaal ondanks een regelmatig wisselende zangeres. Dit jaar toeren ze door België. Sommige optredens zijn al uitverkocht maar tot en met eind mei zijn ze in zowat alle provincies te gast. De Antwerpse rockband, K's' Choice, bestaat dit jaar 25 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom hebben broer en zus, Gert en Sarah Bettens, samen met Reinout Swinnen net een nieuw album gelost met de naam 25. Naast alle bekende hits staat er op dit album ook een nieuwe versie van Not An Addict met Skin van Skunk Anansie.

Contacteer ons