Op zoek naar bekende nederlandse bands 2015?

bekende nederlandse bands 2015
3FM Awards 2015: and the nominees are. NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. facebook. flick
Donderdag 12 maart 2015 0800: uur. Deze artiesten maken op 9 april kans op die felbegeerde publieksprijzen voor de muziekbizz van Nederland: de 3FM Awards 2015. Met zweterige handjes zitten de artiesten bij de telefoon, want elk moment kan er gebeld worden door een van onze DJ's' met de mededeling dat ze genomineerd zijn voor één of meerdere 3FM Awards. Je kunt nu stemmen voor de 3FM Awards. Van de in totaal 41 genomineerden zijn Dotan en Kensington de grote kanshebbers met elk vijf nominaties. Daarnaast nomineerden jullie ChefSpecial, Racoon, The Common Linnets, Jett Rebel en Typhoon elk drie keer voor een 3FM Award. En de genomineerden per categorie zijn. The Common Linnets. Coen en Sander belden met Eloi van Kensington. Kensington heeft in ieder geval al vijf nominaties op zak. Naast Beste Band zijn de mannen namelijk ook genomineerd voor Beste Artiest Rock, Beste Live Act, Beste Album met Rivals en Beste Single met Streets. Coen en Sander wilden graag nog een categorie toevoegen aan de 3FM Awards. De twee willen De Gouden Klomp uitreiken aan het beste Nederlandse nummer allertijden.
De muzikale beloftes van 2015 volgens Nederlandse artiesten NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-r
Bombay: geen Show Pig meer dus, maar volgens mij nog steeds een van dé bands die een groter publiek verdient. Heel erg benieuwd naar album 3, of album 1 eigenlijk hè? Lees ook: The Sound of 2015 volgens 3FM DJ's.'
De leukste Nederlandse en Belgische bands van 2015 Noisey.
De leukste Nederlandse en Belgische bands van 2015. Suggesties voor een leuk en vooral chauvinistisch nieuwjaar. Dat Nederlanders niet vaak laten zien dat ze enige vorm van patriottisme bezitten is wel bekend. Behalve bij internationale sportevenementen en tijdens die paar maanden per jaar dat er gesoebat wordt over of het wel of niet oké is om jezelf zwart te schminken, zijn we redelijk voorzichtig met het tonen van enige trots op de natie.
Lijst van Nederlandse bands Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Dit is een lijst van Nederlandse bands met een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia.: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Zie ook.
3FM Awards Wikipedia.
Op 9 april 2015 werden de 3FM Awards voor het eerst buiten Amsterdam uitgereikt, namelijk in TivoliVredenburg te Utrecht. De presentatie was in handen van Giel Beelen, Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Frank van der Lende. Het meest genomineerd waren Dotan en Kensington met vijf nominaties. Aan de Awards werd nog een extra prijs toegevoegd, de Gouden Klomp voor het beste nummer van een Nederlandse artiest/band allertijden.
De laatste jaren lijken Nederlandse bands nog makkelijker de weg gevonden te hebben naar België Brakke Grond.
Home / Nieuws / De laatste jaren lijken Nederlandse bands nog makkelijker de weg gevonden te hebben naar België. De laatste jaren lijken Nederlandse bands nog makkelijker de weg gevonden te hebben naar België. Een interview met Slomote Be. ma 23 nov 2015.
Het jaar van vijf Nederlandse bands // Smash Press.
Het jaar van vijf Nederlandse bands. 2016 is ondertussen al van start gegaan en dus is het een goed moment om terug te kijken op 2015. Voor een aantal Nederlandse bands was 2015 een belangrijk jaar met een aantal interessante gebeurtenissen.
De tien meest veelbelovende Nederlandse albums van 2016 artikelen 3voor12.
Atze de Vrieze, 5 januari 2016. Met Noorderslag voor de deur brengt de Nederlandse popmuziek zichzelf in stelling voor een vliegende start van het nieuwe jaar. Verschillende grote namen hebben al nieuwe albums aangekondigd, in de hoop op een goed festivalseizoen.

Contacteer ons