Meer resultaten voor top 10 nederlandse bands

top 10 nederlandse bands
Meest Succesvolle Nederlandse Muzikanten in Amerika Alletop10lijstjes.
Begin jaren 70 waren de succesjaren voor Nederlandse bands in Amerika. Zo ook voor Mouth Macneal oftewel Willem Duyn en Sjoukje vant Spijker. De single How do you do behaalde de top 10, en werd meer dan 1 miljoen keer verkocht.
De tien meest veelbelovende Nederlandse albums van 2016 artikelen 3voor12.
Atze de Vrieze, 5 januari 2016. Met Noorderslag voor de deur brengt de Nederlandse popmuziek zichzelf in stelling voor een vliegende start van het nieuwe jaar. Verschillende grote namen hebben al nieuwe albums aangekondigd, in de hoop op een goed festivalseizoen.
100% NL Top 10.
Behalve de Top 10 hoor je ieder week een tip en een hit uit de Nederlandse Top 10 van een aantal jaren geleden. Jij kan zelf mede bepalen wat er in de lijst staat. Klik op de button STEMMEN en kies jouw favoriete Nederlandse plaat van dit moment!
Top 10 Nederlandse bands MusicMeter.nl.
algemene voorwaarden en privacybeleid. Je kunt ook inloggen door je aan te melden met je account van één van de volgende sites.: Wachtwoord vergeten Inloggen. denotes required fields. Muziek / Toplijsten en favorieten / Top 10 Nederlandse bands. zoeken in: gebruikersnaam gebruikers bericht beide.
Toplijsten: De Top 100 van beste Nederlandse singles bij 3FM.
Vrt Radio 2 Top 30 van zaterdag 2 mei 1970. Zomerhit top 101 Skyradio 2010. Zomerhits Aller Tijden. Zomertop 100 Radio 10 Gold 2010. Media en RADIO in het bijzonder. De Top 100 van beste Nederlandse singles bij 3FM 2005.:
Hoogst genoteerde Nederlandse platen in de Top 2000 Nieuwsbericht NPO Radio 2.
Dit zijn de hoogst genoteerde Nederlandse én Nederlandstalige nummers uit de Top 2000. Top 10 Nederlandse producties. In totaal staan er twaalf Nederlandse producties bij de bovenste honderd van de Top 2000, waarvan er tien Nederlandstalig zijn. Boudewijn de Groot Avond 9.
10 Grootste Nederlandstalige Hits allertijden Alletop10lijstjes.
10 Grootste Nederlandstalige Hits allertijden. Om erachter te komen wat de 10 grootste Nederlandse Hits allertijden zijn, is gebruik gemaakt van de Nederlandse Top 40. Er is een grootschalig onderzoek uitgevoerd, waarbij de liedjes die de hitlijst behaalden van punten zijn voorzien.
13 Nederlandse groepen die succesvol waren in Amerika The Legacy Of Music.
Urban Dance Squad s Deeper Shade of Soul piekte op nummer 21. Hun mix van rock, funk, soul en hip hop inspireerde bands als Rage Against The Machine. Door ruzie met hun Amerikaanse platenlabel kwam de Amerikaanse carriere niet verder van de grond. Candy Dulfer werd eind jaren 80 uitgenodigd door Dave Stewart Eurythmics om mee te werken aan nummers voor de soundtrack van de Nederlandse film De Kassière. Het gevolg was het instrumentale nummer Lily Was Here dat als titeltrack zou worden gebruikt. Door nummer 1 te worden in Nederland, raakte Amerika geïnteresseerd. Lily Was Here zou net geen top 10 halen en op nummer 11 stranden.

Contacteer ons