Meer resultaten voor nederlandse bands 2014

nederlandse bands 2014
Telegraaf Top 2014: Beste Nederlandse albums Nieuws Telegraaf.nl.
Nieuws / Nieuws. Telegraaf Top 2014: Beste Nederlandse albums. Door door Bart Wijlaars. 2014 in NIEUWS. Kopieer naar clipboard. Nu het einde van het jaar nadert, is het tijd om de balans op te maken. Wat zijn volgens ons nou de beste Nederlandse albums van dit jaar?
13 Nederlandse groepen die succesvol waren in Amerika The Legacy Of Music.
Andere Amerikaanse Shocking Blue Hits waren: Mighty Joe, Long and Lonesome Road. Jerry Ross is een succesvol producer in Amerika en hij heeft de rechten van een aantal Nederlandse bands in zijn thuisland geregeld. Mede door zijn toedoen weet naast Shocking Blue ook Tee Set met Ma Belle Amie in 1970 hoge ogen te gooien.
3FM Awards Wikipedia.
Op 10 april 2014 in de Gashouder in het Amsterdamse Westerpark werden voor de tiende keer de 3FM Awards uitgereikt. De nominaties werden bekendgemaakt op 11 maart 2014 in de programma's' van 3FM. De Staat, Kensington, Racoon, The Opposites en Nielson voerden de lijst van nominaties aan met ieder drie nominaties. Het evenement werd zowel door 3FM als op Nederland 3 rechtstreeks uitgezonden. Het thema was Vote" to Celebrate. Schaal van Rigter. Beste Artiest Pop. Beste Artiest Rock. Beste Artiest Alternative. Beste Artiest Dance. Beste Artiest Hiphop. The Opposites Slapeloze nachten. Beste Live act. Serious Talent Award. Op 9 april 2015 werden de 3FM Awards voor het eerst buiten Amsterdam uitgereikt, namelijk in TivoliVredenburg te Utrecht. De presentatie was in handen van Giel Beelen, Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Frank van der Lende. Het meest genomineerd waren Dotan en Kensington met vijf nominaties. Aan de Awards werd nog een extra prijs toegevoegd, de Gouden Klomp voor het beste nummer van een Nederlandse artiest/band allertijden.
Nederlandse Rockbands Overzicht Rockgroepen uit Nederland.
Funk Albums Beste Funk Platen Ooit. Nieuwe Albums 2014. Soul Albums Overzicht van Beste Soulalbums. Bands en Groepen A-Z. Jazzorkesten Big Bands. Beste Zangers Ooit. Beste Nederlandse Zangers en Zangeressen. Achtergrondzangeres en zanger. Geboortedatum Bekende Zangers. Vrouwen in de Muziek.
Het jaar van vijf Nederlandse bands // Smash Press.
Het jaar van vijf Nederlandse bands. 2016 is ondertussen al van start gegaan en dus is het een goed moment om terug te kijken op 2015. Voor een aantal Nederlandse bands was 2015 een belangrijk jaar met een aantal interessante gebeurtenissen.
De muzikale beloftes van 2015 volgens Nederlandse artiesten NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-r
In 2014 al flink op de radar, ik hoop dat ze die lijn dit jaar doortrekken! Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies. Bombay: geen Show Pig meer dus, maar volgens mij nog steeds een van dé bands die een groter publiek verdient.
Hier een lijst met nieuwe bands uit Nederland en België die wij leuk vinden Noisey.
Daar zijn we weer, Koen en Sander. En dan niet die vervelende gasten die op de radio zijn, maar die vervelende gasten die je af en toe bestoken met lijstjes met bands. Ach, met dat bestoken valt het eigenlijk wel mee. Het is namelijk nog niet zo eenvoudig om in het Nederlandse muzieklandschap dingen te ontdekken die leuk zijn én nieuw én waar op Noisey niet al veel te veel aandacht aan wordt besteed. Maar misschien is het wel beter zo. Je zou tenslotte toch ook niet willen dat er iedere week een artikel als dit werd gepubliceerd. Je zou er helemaal krankjorum van worden! Nee, wij weten wel hoe je de boel een beetje doseert. En de tijd is nu rijp, want we zitten op de helft van 2014 en dan mag je tegenwoordig ook met lijstjes komen.
Lijst van Nederlandse bands Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Dit is een lijst van Nederlandse bands met een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia.: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Zie ook.

Contacteer ons