Op zoek naar belgische folk bands?

belgische folk bands
Lijst van Vlaamse volksmuzikanten en muziekgroepen Wikipedia.
Miek en Roel. Snakes in Exile. Think of One. Wannes Van de Velde. Vrijspel: Volksmuziek uit Vlaanderen en omstreken. Zie ook bewerken. Belgische muziek van A tot Z. Lijst van Vlaamse bands. Lijst van Vlaamse artiesten. Externe links bewerken. Folk in Limburg.
Folk Bookings Folk vzw.
Folk VZW is sinds jaren een bekend begrip bij folkmuzikanten uit binnen en buitenland en we zijn dan ook trots dat we enkele van hen mogen vertegenwoordigen. Onze artiesten bieden u elk hun eigenwijze stijl van Keltische, akoestische of folkmuziek.
links. Nouvelle page 1.
Populaire Ierse liederen met een knipoog naar de gekende Whiskey. Dè Belgische mestizo-groep waar fanfare hand in hand gaat met chanson en folk. Verzameling Jonge talentvolle Belgische folkmuzikanten. Is de opvolger van dansend folk. De peetvaders van de Belgische Folkrock.
MALAHIDE Folk Music The Band.
In 2000 vervoegde hij de alombekende folkband Green Jacket. Dirk volgde workshops fiddle bij Kieran Fahy Shantalla. Dirk is bovendien de broer van Jan Decombele, producer-componist en beroemd gitarist bij Studio 100 en talrijke bands. Johan Knockaert banjo, mandoline, gitaar bouzouki.
10 Belgische bands in de AB die ook een MIA verdienen Muziek BILL.
Deze Belgische bands spelen dit voorjaar in de AB en verdienen ook een MIA. Steverlinck bracht net zijn EP Uncut uit. In maart volgt de langverwachte plaat. Wie weet hoor je al een voorproefje van het album op 4 februari in de AB. Met al heel wat hits op de teller zal de indie-rockband je ook op 14 februari betoveren met hun nieuwe album Exhale. is een jonge band die voor 2/4 bestaat uit de leden van het vrolijke Protection Patrol Pinkerton. Ze spelen op 22 februari samen met Fornet op de Coca-Cola Sessions in de AB. Fornet is een vijfkoppige Limburgse postpunkband. In september brachten ze een selftitled EP uit. Ga op 22 februari langs bij de AB en krijg twee bands voor de prijs van één. Fùgù Mango is gevormd uit een Brussels trio dat je op 28 februari dansbare pop serveert in de AB met een Afrikaans tintje. Deze maand brengt Flying Horseman zijn vijfde album Rooms/Ruins uit. Op 15 maart presenteert de band zijn perfecte combo van postpunk, folk en blues live in de Ancienne Belgique.
triskel celte Geluwe belgische folk bands.
irish celtic music. belgische folk bands. triskel celte Geluwe belgische folk bands. Trek er dus zeker heen als je deze bands wil zien optreden, want vanaf vandaag treden onder andere deze ruwe diamanten er op. triskel celte Geluwe belgische folk bands.
folk: festivals, groepen, podia, muzikanten, labels, magazines, organisaties.
Feest van de Folk. Folk Dranouter B. FolkFestival Ham B. Keltisch Festival Lisse NL. Labadoux Festival B. Le Temps Des Pommes B. Mano mundo 2008. Northwest Folklife USA. The Swigshift Westhoekconsort. Folk Dance Groups. De Klepperklumpkes NL. Die Rooselaer B.
Folk in Vlaanderen Poppunt.
We bieden een programma aan waar iedereen zijn gading vindt, én dat wat puur traditionele folk betreft het beste presenteert wat er te vinden is. Wij kunnen nu bands programmeren die even goed op Pukkelpop terecht kunnen; tien jaar geleden was dat absoluut niet aan de orde.

Contacteer ons