Resultaten voor bedankt

bedankt
heel hartelijk bedankt Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: heel hartelijk bedankt DE heel hartelijk bedankt EN heel hartelijk bedankt ES. Vertalingen heel hartelijk bedankt NLFR.
Kaarten Bedankt Algemeen Hallmark.
30 tot 40 euro. Bedankt kaarten Algemeen. Filter op categorie. Alle kaarten 117. Juf / Meester 26. 1 91 van 91 kaarten. Kaarten per pagina: 16. 795, Kies deze kaart 270, Kies deze kaart 795, Kies deze kaart 250, Kies deze kaart 250, Kies deze kaart 250, Kies deze kaart.
bedankt VRT-Taalnet.
Wat zoekt u? Bedankt wordt niet gecombineerd met om te infinitief. Bij bedankt hoort het voorzetsel voor. Niet: Bedankt om te kijken. Wel: Bedankt voor het kijken. Na bedankt kan ook een bijzin komen. Bedankt dat u hebt gekeken. Een welgemeend dankjewel.
Bedankt Wikipedia.
Bedankt is een hoorspel van Jill Hyem. Thank You werd op 27 november 1974 door de BBC uitgezonden. Josephine Soer vertaalde het en de TROS zond het uit op woensdag 17 januari 1979. De regisseur was Harry Bronk. Het hoorspel duurde 36 minuten.
8 manieren om dank je te zeggen Jobat.be.
In plaats van te zeggen Bedankt voor het goede werk! is het effectiever en geschikter om het specifiek te maken en dingen te zeggen als Bedankt om me gisteren te helpen bij het sluiten van die deal. Apprecieer het en toon je waardering wanneer anderen meer doen dan wat eigenlijk van hen verwacht wordt.
Bedankt Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen: Bedankt DE Bedankt EN Bedankt ES. Definities op Encyclo.nl: bedankt 4x. Vertalingen Bedankt NLFR. b d kt. dit zeg je als je iemand bedankt. bedankt voor de bloemen merci pour les fleurs. heel hartelijk bedankt un très grand merci.
Kaarten Bedankt Hallmark.
Ontdek onze grote bedankt collectie. Hallmark heeft bedankkaarten van o.a. Forever Friends, Marjolein Bastin en Trend. De bedankkaarten kun je met een gerust gevoel bij Hallmark maken en versturen. Jouw bedankkaart is van de gekende Hallmark-kwaliteit en wordt in bijpassende enveloppe verstuurd.

Contacteer ons