Resultaten voor rock en roll bands nederland

rock en roll bands nederland
Nederlandse Rockbands Overzicht Rockgroepen uit Nederland.
Indorock, rock n roll. 1980-2001 Amsterdam, Noord-Holland. Urban Dance Squad. funk-metal, rap-rock, rap-metal. 1979-2005 Den Haag, Zuid-Holland. 1975-1994 Amsterdam, Noord-Holland. rock, hard rock. Bijpassende Muziek en Informatie. Nederland Rockbands Berichtnavigatie. Vorig bericht Jazzdrummers Overzicht Bekende Jazz Drummers Volgend bericht Concertagenda Den Haag 2018 Concerten Festivals.
rock n roll band fifties band The Wieners.
Rockabilly artiesten boeken Gigstarter.
The rock band ACES went home with the title Gigstarter Artist of the Year 2017, as well as several nice prizes! Hoe t werkt. Rockabilly artiest boeken. Boek Rockabilly artiesten gemakkelijk online op Gigstarter. Vind de beste live muziek bij de grootste database van Nederland. Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap. Bekijk en beluister hoe de artiest live is en check de prijsindicatie. Vertrouw op onafhankelijke beoordelingen van eerdere boekers. Alles is mogelijk. Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode. Live muziek garantie. Mocht er iets gebeuren, dan garanderen wij een vervangende artiest. Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep! Geef aan welke muziek je zoekt. Beschikbare artiesten zullen snel reageren. Kies zelf de perfecte act uit het overzicht. Plaats een oproep. Alle artiesten in het genre Rockabilly. Op deze pagina tref je de artiesten in het genre Rockabilly die je kunt huren voor jouw feest of evenement. Klik op de artiesten in het genre Rockabilly om het volledige profiel van de muzikant te bekijken en eventueel direct contact op te nemen om de muzikant te boeken. Bekijk ook onze Rockabilly bands of de Rockabilly DJs.
Rock and Roll boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
Dance House Bands. Rock and Roll. Solo Duo Trio's.' Maak een keuze uit de mogelijkheden. Vorige pagina Volgende pagina. Liptease Liptease is Zoet, zuiver maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok. De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer Lees meer. Guus Bok and the Boogies Met Guus Bok the Boogies is elke show een ware belevenis met deze 6-mans band! Deze bestaat uit de meeste dynamische en energieke frontman Guus Bok, de krachtige en coole zangeres en een lsq Lees meer. Not The Beatles NOT THE BEATLES is al jaren een begrip in binnen en buitenland. In de nazomer van 1995 gingen twee muzikale vrienden, die hun sporen reeds hadden verdiend op de grote podia van Nederland en Belgi Lees meer.
William Smulders band Rock and Roll band Nederland YouTube.
De William Smulders Band is bekend van optredens door heel Nederland en ver daarbuiten. Zo toerde de band o.a. met Wanda Jackson, Chris Montes en Linda Gail Lewis, speelde onder meer voor 3FM bij Giel Beelen en stond meermalen op het hoofdpodium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Daarnaast zijn het juist de kleinere settings, o.m. op chique privé en bedrijfsfeesten, waar de band volledig tot zijn recht komt. De band is echt overal voor te boeken: verjaardag, bedrijfsborrel, tuinfeest, festival, bruiloft, kroeg of feesttent. Voor een uurtje of de hele avond; ook een combinatie met een DJ is mogelijk. Moet het dak eraf? Of wilt U het juist klein houden in een intieme setting? Boek de Willam Smulders Band! Telefoon 31 642 609 879. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Blue suede shoes William Smulders band! William Smulders 1683, views. The Wonderers 50's' Rock N Roll Cover Band Blue Suede Shoes www.clinicagency.com Duration: 202.
De rock-'n-roll' in Nederland.
Rock around the Clock heette de film, Bill Haley heette de held; de première van de film eind 1956 was vrijwel even overrompelend als de watersnoodramp drie jaar eerder. Hier en daar poogden de autoriteiten een dam op te werpen tegen de golf van verderfelijke Amerikaanse massacultuur die Nederland dreigde te overspoelen.
Dé rock n roll band van Nederland, The Jetcats. Rock n roll band nl.
Live rock n roll muziek is per definitie energiek, maar met wild pianospel en opzwepende contrabas is The Boogie Dogs één van de meest energieke rock n roll bands van Nederland. Zowel publiek als band kunnen niet stil blijven staan.
Crazy Cadillac Crazy Cadillac, 50's' Rock n Roll band.
Kom kijken om te zien hoe leuk en vrolijk je wordt van de Rock n Roll van Crazy Cadillac! Crazy Cadillac on tour. Van Alkmaar tot Zoetermeer en van Maastricht tot Leeuwarden! Waar stond Crazy Cadillac zoal door de jaren heen? Op heel veel plekken in Nederland!

Contacteer ons