Op zoek naar bekende groningse bands?

bekende groningse bands
Bands uit Groningen boeken Laagste prijs.
Every artist who has a public profile on Gigstarter and who can perform original compositions for at least 40 minutes, can participate at the competition. Competing artist-formations can range from live solo-artists to full bands and are only allowed to play one cover song during the final.
Poparchief Groningen.
Ik heb mijn eigen persoonlijke grens getrokken en richt me uitsluitend, op een enkele uitzondering na, op de rockmuziek in de Engelse taal. Namens allen die plezier hebben gehad en nog hebben hebben van de herinneringen aan die gouden jaren van de rock roll, wil ik bij dezen alle bands bedanken voor onder andere hun muziek, hun energie en hun baanbrekend werk. Titel: Lou Leeuw, een rockende tijger. Door Jan Strikwerda. Omslag Joppe van der Spoel naar een foto van Reyer Boxum. Lou Leeuw Groningen, 1946 geldt al sinds de jaren zestig als een vooraanstaande rockartiest in Groningen en wijde omgeving. Vanaf zijn veertiende treedt hij op in ontelbare bandjes als zanger, gitarist en vooral bassist. Optreden doet hij nog steeds, het liefst zo vaak mogelijk. In al die jaren werkte hij samen met talrijke artiesten, onder wie enkele internationaal bekende. Zo speelde hij onder veel meer met Harry Muskee, Herman Brood, Nina Hagen en Appie Alberts. Met zijn band The Tykes stond hij in het voorprogramma van The Rolling Stones. Lou Leeuw mag met recht de nestor van de Groningse popscene genoemd worden.
Vijf onmisbare Groningse artiesten op Bevrijdingsfestival Groningen.
Zaterdag naar Bevrijdingsfestival in Groningen? Dit zijn de Groningse artiesten die jij niet wil missen. Dé gelegenheid bij uitstek om naar het Stadspark te trekken en languit in het gras te gaan liggen. Drankje erbij, vrienden om je heen en genieten met die hap. En met tientallen bands op diverse podia is er sowieso genoeg om te zien.
Lijst van Groningers provincie Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Deze lijst van Groningers betreft bekende personen die in de Nederlandse provincie Groningen zijn geboren, hebben gewoond of nog wonen. Opgenomen worden alleen degenen waarover een artikel in Wikipedia staat. Uitgezonderd zijn diegenen die zijn geboren in de stad Groningen; zie daarvoor Lijst van Groningers stad.
Nederpop Wikipedia.
Bekende bands zijn het Limburgse Rowwen Hèze en het Drentse Skik en Mooi Wark. In 1994 werd in Den Haag de Stichting Rock n Art Hall of Fame opgericht met als doel het realiseren van een Nationaal Popmuseum, waarin de geschiedenis van de nederpop belicht wordt.
Groningen: bands MartiniStad.
Bands Acts moet een bekende ontmoetingsplek worden voor publiek en artiesten uit de noordelijke regio. Een website waar men leuke, aparte, spectaculaire, eigenzinnige en alternatieve amateur en semi-amateur artiesten kan vinden. Het moet dé plek worden waar het publiek voor een aantrekkelijke prijs een opvallende band of act kan vinden voor elke bijzondere aangelegenheid. Beever is een Groningse punkrockband.
Band boeken uit Groningen Alle prijzen.
Alle bands uit de buurt van Groningen. Ben je op zoek naar een band voor een feest of evenement in Groningen? Op Gigstarter vind je bands in allerlei soorten en maten, zoals popbands, rockbands, of jazzbands. Huur bands uit Groningen en omstreken.
Artiesten uit Groningen en heel NL Alle prijzen.
Every artist who has a public profile on Gigstarter and who can perform original compositions for at least 40 minutes, can participate at the competition. Competing artist-formations can range from live solo-artists to full bands and are only allowed to play one cover song during the final.

Contacteer ons